Zseniális Fesztivál - Zsámbéki-medence juniális

2011. június 26.

A Zseniális - Zsámbéki-medence Juniálist azért hoztuk létre, hogy a térség településeit egyfajta összefogásra ösztönözze így erősítve, illetve fejlesztve a helyi idegenforgalmat. A rendezvény lehetőséget biztosít a térség települései számára, hogy bemutassák egymásnak és az idelátogató turistáknak értékeiket, hagyományaikat, turisztikai vonzerejüket. Célunk, hogy összehangoljuk a Zsámbéki-medence kulturális életét, rendezvényeit.

Az egész napos rendezvény részeként a térség lakosságának szórakoztatására is gondoltunk: változatos, minden korosztály számára érdekes, elsősorban a családoknak szóló programokkal és fellépőkkel tesszük teljessé a napot. Elsődlegesen a térség rendezvényes, vendéglátó- és szórakoztatóipari szolgáltatóit vonjuk be, és maximálisan kihasználjuk a helyszín adottságait.

Ebben az évben Herceghalom ad otthont a fesztiválnak, de reméljük, hogy sikerül hagyományt teremtenünk és évről-évre más település fog helyszínt biztosítani.

A fesztivál lehetőséget teremt a lakosság részére a települések önkormányzati képviselőivel, döntéshozóival való informális találkozóra és beszélgetésre is.

A fellépők mellett egész napos családi programokkal várjuk az idelátogatókat. Foglalkozások kicsiknek és nagyoknak, színes programok az egész családnak. Jöjjön el, és
szurkoljon a települése focicsapatának (a kispályás focibajnokság leírása letölthető innen) és az egymást "lefőző" polgármestereknek! A színes programok mellett a térség gasztronómiai és borászati különlegességeit is lehetőség van megízlelni. Mindezeket kedvezményes áron kínáljuk az idelátogatóknak.

Térkép

Javascript is required to view this map.