ZöldBázis - Erdei Promenád

2012. június 15-17.
Töki pompos
Szervező: ZöldBázis Turistaközpont


Megújult környezetben várja vendégeit a ZöldBázis Turistaközpont. A három napos nyitó rendezvényen (június 15-17.) sokszínű, látványos programok várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

A Hármashatár-hegy csúcsán lévő, Budapestre nyíló kilátás már önmagában is egyedülálló látványosság. A turistaközpont fő célja hogy élővé tegye ezt az eddig kevésbé ismert, a belvárostól csupán 15 percre található kirándulóhelyet a természet szépségeinek megóvása mellett.

Az érdekes növény- és állatvilág megtekintése mellett izgalmas történelmi felfedezéseket is tehetünk. A régen repülőgépek tárolására szolgáló hangárok, illetőleg a második világháborúból hátrahagyott katonai bunkerek tesznek tanúbizonyságot a múltról.

A hétvége folyamán minden korosztály megtalálhatja a hozzá közelálló programot és szolgáltatást. Lesz itt különféle állatbemutató - a Budakeszi Vadaspark jóvoltából -, madárgyűrűzés, kutyaiskolai és vadászkutya bemutató.
Kulturális programként a Skanzen vajákos képző, illetőleg népi hangszer bemutató szerepel. A sport szerelmeseinek íjászati lehetőség, egész napos Geocaching túra, illetőleg vérpezsdítő aerobic órák nyújthatnak felejthetetlen élményt. A színpadon igényes könnyűzenei produkciók várják a nagyközönséget. Kemencében sült finomságok, és bográcsban készült ínycsiklandozó étkek gondoskodnak arról, hogy a vendégek jóllakhassanak.

Térkép

Javascript is required to view this map.