Három Határ Borfesztivál

2011. június 10-12.
Töki pompos
Szervező: Trifeszt Kft.

Honlap: www.trifeszt.hu

Szeretettel meghívunk 2011. június 10-12 között a hegyeshalmi Stettni-tó partjára szervezett borfesztiválra.

Miben nyújt újat ez a fesztivál?

Abban a kivételes helyzetben vagyunk, hogy Hegyeshalom a magyar-osztrák-szlovák hármas határnál fekszik. Ezt a kiváló adottságot kihasználva szeretnénk kedves vendégeinket minél szélesebb körben megismertetni e három ország borászataival. Ritkán adódik rá alkalom, hogy egy helyen három nemzet borkészítő mesterei képviseltessék magukat.

Célunk ezen országok (Magyarország, Szlovákia és Ausztria) borászatainak minél szélesebb körű hiteles képviselete, sokszínű íz-világának bemutatása, népszerűsítése. Hegyeshalom Nagyközség Önkormányzata örömmel értesült arról, hogy Nemzetközi Borfesztiválnak adhat otthont, és minden szükséges segítséget megadott a szervezőknek. Azon fáradozunk, hogy e három országban termelt kiváló minőségű borokat a hazai és a nemzetközi borkultúra részeként ismerjék meg. Szeretnénk mindenkihez közelebb hozni a bor hangulatát, a borok ízét, ezért a fesztiválon a borkészítő mesterek személyesen fogják Önt megismertetni boraikkal, és azzal a filozófiával, ami egész pályafutásuk során kíséri őket. A fesztivál több mint 150 borkülönlegességet mutat be, és nem szűkölködik a jobbnál jobb ételekben sem. A borokhoz kínálunk még különféle sajtokat, Bio termékeket, pecsenye sülteket is. Kézműves kiállítások, látványsütödék, a helyszínen kézzel készített édes és sós sütemények fogják színesíteni a fesztivált. Igyekeztünk minden igényt kielégítő zenei programot összeállítani: öt koncerttel, egész napos gyerekprogramokkal, nemzetközi íj- és horgászversennyel kívánjuk a látogatókat szórakoztatni.

Kedves Borbarát! Ha szeretné megismerni e három ország borkülönlegességeit, és egy kellemes hétvégét eltölteni Hegyeshalomban, látogasson el hozzánk 2011. június 10-12 között, szeretettel várjuk!

Üdvözlettel,

Szervezők: Trifeszt Kft.

Térkép

Javascript is required to view this map.