Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és V...

2013. szeptember 18-22.
Töki pompos
Szervező: Magyar Turizmus Zrt., Agrármarketing Centrum

Honlap: www.omek.hu

Standunk a G pavilonban a Magyar Turizmus Zrt. Budapest és Környéke szekcióban található, közvetlenül a zsámbéki ESPA Bio és Art Hotel mellett.
Mindenkit szeretettel várunk!

2013. szeptember 18-án ismét megnyitja kapuit az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár, a 76. OMÉK, Budapesten, a Hungexpo vásárközpontban. Az ország legnagyobb és leglátogatottabb élelmiszeripari és mezőgazdasági seregszemléje a 2011-ben megrendezett 75. jubileumi OMÉK minden várakozást felülmúló sikerét követően, még szélesebb kínálattal, még színesebb kiállítással várja a kedves érdeklődőket.

Magyarország élelmiszeripara évszázadok óta szolgálja mind a belföldi, mind a külföldi fogyasztókat, kiváló minőséggel és kiváló ízekkel. Közép-Európa szívében, a Kárpát-medencében minden adott a magas színvonalú termeléshez, melyet a XXI. század színvonalán „tálalhatunk” a fogyasztóknak. Az OMÉK, mint a mezőgazdaság és az élelmiszeripar seregszemléje, elsőrangú lehetőséget kínál a termelőknek, gyártóknak, hogy különböző kóstoltatásokkal és értékesítési lehetőségekkel egymásnak és a nagyközönségnek is bemutathassák termékeiket.

A rendezvény múltja és az agrárium napjainkban is betöltött kiemelkedő szerepe révén a 76. OMÉK kiváló lehetőséget teremt minden magyarországi és nemzetközi vállalat számára, hogy új beszállítókat, új piacokat találjon termékei és szolgáltatásai számára, illetve jelenlegi piacain - a nagyközönséggel történő közvetlen találkozás segítségével - tovább szilárdíthassa piaci pozícióját.

Az OMÉK hagyományosan magas színvonalú szakmai bemutatkozás színtere a vállalkozások számára, s mint ilyen a nagyközönség számára is hitelesen képes bemutatni a mezőgazdaság, az élelmiszeripar minden területének életét, rengeteg termék előállításának akár teljes folyamatát, az élelmiszerbiztonság fontosságát, az élelmiszer-lánc felépítését „a termőföldtől a fogyasztók tányérjáig”…

Bízom abban, hogy közös szívügyünk, hogy e nagy múltú rendezvényen a magyar mezőgazdaságot méltóképp képviselhessük.

Szeretném vállalkozásukat is partnerünkként köszönteni, jelentkezzen kiállításunkra!

Legyen Ön is részese az eseménynek!

Térkép

Javascript is required to view this map.