Zánka, Gyermek és Ifjusági Centrum

zánka
Honlap: www.zanka.hu

A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum mintegy 209 hektáros területen a Balaton felvidék természeti és történelmi értékekben gazdag festői környezetében fekszik.

A Gyermek és Ifjúsági Centrum mintegy 209 hektáros területen, Európa legnagyobb édesvizű tavának partján, a Balaton-felvidék természeti és történelmi értékekben gazdag festői környezetében, kedvelt turisztikai célpontok gyűrűjében helyezkedik el. Az üdülőcentrum a 71-es számú főút mentén Balatonakali és Zánka községek között, a Csorsza patak völgyében fekszik.
Az erdős-, ligetes környezetben elhelyezkedő üdülőcentrum a szálláshelyek sokasága és a teljes ellátás lehetősége mellett saját stranddal, kikötővel, sportlétesítményekkel, szabadtéri sportpályákkal, színház- és konferencia teremmel, szabadtéri színpadokkal áll az aktívan pihenni vágyó és az oktatásban résztvevő vendégei rendelkezésére. A természet szerelmeseit kiépített gyalogtúraösvények, erdei tornapályák, a kirándulni vágyókat saját autóbusz, hajó- és vitorláspark szolgálja ki.

Térkép

Javascript is required to view this map.
2009. július 9-11.